Lavipharm A.E. – Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, 14 Ιουνίου 2013

Lavipharm A.E. – Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, 14 Ιουνίου 2013

 

Lavipharm A.E.
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ : 298301000
πρώην ΑΡ.ΜΑΕ 14010/06/B/86/69

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
(δημοσιευμένη σε περίληψη κατ’ άρθρο 26 παρ. 2γ του Ν.2190/1920)

Των Μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Φαρμακευτικών, Χημικών και Καλλυντικών Προϊόντων Lavipharm A.E.» σε
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας της 20ης Μαΐου 2013, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Lavipharm AE σε Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Αγίας Μαρίνας, στην Παιανία Αττικής, την 14η Ιουνίου 2013, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Υποβολή και Έγκριση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της χρήσης 01.01.2012-31.12.2012, στην οποία περιλαμβάνονται οι ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις, καθώς και οι ετήσιες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις για τη χρήση 01.01.2012 – 31.12.2012 μετά των σχετικών Εκθέσεων και Δηλώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών.
2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών από κάθε ευθύνη για τα πεπραγμένα της χρήσης 01.01.2012 – 31.12.2012.
3. Έγκριση αμοιβών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που καταβλήθηκαν κατά την εταιρική χρήση 2012 και προέγκριση αμοιβών για την εταιρική χρήση 01.01.2013 έως 31.12.2013.
4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών για τον τακτικό έλεγχο της χρήσης 01.01.2013 έως 31.12.2013 και καθορισμός αμοιβής τους.
5. Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του κ.ν. 2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές να μετέχουν σε διοικητικά συμβούλια ή στη διεύθυνση των εταιρειών του Ομίλου Lavipharm που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
6. Παροχή ειδικής άδειας κατ’ άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 14ης Ιουνίου 2013 δικαιούται να συμμετέχει και να ψηφίζει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος κοινών μετοχών της Εταιρείας στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η «Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία» (Ε.Χ.Α.Ε.), κατά την ημερομηνία της 9ης Ιουνίου 2013 («Ημερομηνία Καταγραφής»), δηλαδή κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Έναντι της Εταιρείας θεωρείται ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση έχει μόνο όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την Ημερομηνία Καταγραφής. Η μετοχική ιδιότητα κατά την Ημερομηνία Καταγραφής θα αποδεικνύεται μέσω της απευθείας ηλεκτρονικής σύνδεσης της Εταιρείας με τα αρχεία της «Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία» (Ε.Χ.Α.Ε.).
Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ημερομηνία Καταγραφής και στην Τακτική Γενική Συνέλευση.
Κάθε κοινή μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου.
Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης και οι πληροφορίες που προβλέπονται στην παρ. 3 του άρθρου 27 του κ.ν. 2190/1920 διατίθενται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.lavipharm.com)
Παιανία, 20 Μαΐου 2013
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ